Hallo wereld, hier is C9 Agency

Yessss, hier is mijn eerste blog als ondernemer en daarmee ook de start van C9 Agency.
De kop is eraf. Lekker!

Het afgelopen jaar heb ik een grote ontwikkeling doorgemaakt. Voorheen was ik eigenlijk niet zo actief online. Ik vond het wel leuk om te kijken op Social media, ik was echt een consument. Zelf postte ik niks. Daar voelde in niks voor. 

Dat werd niet altijd begrepen in mijn omgeving, maar dat kon me niets schelen. Mijn motto was: ‘als je wilt weten hoe het met mij gaat, dan spreken we toch gezellig af?’ 

Nu ben ik erg actief online. Weliswaar voor mijn klanten, maar toch! Ik weet nu wat online (een goede website + social media) kan betekenen voor een ondernemer. Er is zoveel te halen. En het mooiste is dat met de inzet van verschillende (gratis) tools je een onderneming echt op de kaart kunt zetten. Dat vind ik echt kicken!

Hier ben ik achter gekomen doordat ik een opleiding ben gestart aan de Academie voor Virtueel Professionals. Door de opleiding ‘Virtueel Succes’ hoef ik niet zelf het wiel uit te vinden en doe ik heel veel kennis op. Het grote voordeel van deze opleiding is dat ik naast de theorie ook meteen aan de slag ben met ‘echte klanten’. Op die manier heb ik heel veel stappen gezet in het virtuele werken. Ook heb ik gemerkt dat de online wereld niet stil zit. Er worden aan de lopende band veranderingen doorgevoerd. Het is bijna niet te doen om bij te blijven. Gelukkig is er sinds kort een beroepsvereniging voor Virtueel Professionals, de VSP. Dat staat voor Virtueel Support Professionals. Zo weet ik zeker dat ik overal van op de hoogte blijf. Kennis is key in deze tijd.

Het was een leerzaam jaar. En zonder dat ik er echt bij stil stond was ik alleen maar aan het werk voor mijn opdrachtgevers. Ik maakte geen tijd voor mijn eigen zichtbaarheid. Op de vraag of ik visitekaartjes had of een website? Dan was mijn antwoord: “nog niet” En dan dacht ik in werkelijkheid, oh lieve help, daar heb ik toch geen tijd voor?! Ik was ondernemer geworden, maar wel één van het type: gestreste kip. “Netwerken?” Geen tijd voor. “Zichtbaar worden?” Geen tijd voor. Ik was veel te druk met van alles en nog wat. In feite was ik nog niet gestructureerd aan het werk. Als een klant belde, dan nam ik meteen op. Ook ging meteen aan de slag voor klant. Een planning maken? Daar deed ik niet aan. Ik hanteerde het ‘piep-systeem’. Dat was helemaal niet efficiënt. 

En daar kwam bij dat ik het allemaal best spannend vond om echt zichtbaar te worden online.  Ik had dus geen strakke planning, wat resulteerde in irritaties van het thuisfront. Maar het ging verder. Ik had geen tijd om te sporten of echt op mijn voeding te letten. Ook deed ik weinig leuke dingen. Kortom, ik werd er helemaal niet happy van het ondernemen! Was ik hiervoor zelfstandige geworden? Hier was toch niks aan zo?!

Nu is de knop om. Ik sta helemaal ‘aan’ en in de ‘actiestand’. Ik wil vooruit! Dus hup, met mijn eigen online zichtbaarheid. Knallen. Ik bedoel Bloggen!

Ik weet waar ik over praat: 

  • Ik weet wat van belang is voor een goede, werkende website. 
  • Ik weet hoe ik klanten naar de website kan leiden. 
  • En ook weet ik wat ervoor nodig is om online zichtbaar te worden.  

Kortom, ik weet hoe online marketing werkt! Olé!! 

En dus ben ik klaar voor de grote stap:

HALLO WERELD

Hier is C9 Agency. 

Ik ben er voor ondernemers die online zichtbaar willen worden. Klanten aan willen trekken en een hogere omzet willen behalen.

Zoals ik al aangaf heb ik het afgelopen jaar heel veel geleerd over het ondernemen. De aankomende weken neem ik jullie daarin mee. Wat ik hoop te bereiken is dat ik andere ondernemers kan inspireren met mijn verhaal. Misschien herken jij jezelf hierin. En misschien kan ik jou dan helpen met jouw zichtbaarheid.


Wil je meer over mij lezen, klik dan hier door naar:
Nelleke
Diensten & Producten
Contact

Sluit Menu