Daar gaan we 2020!

Het is dus echt al weer een hele tijd geleden dat ik een blog heb geplaatst. Zonde! Maar het was niet zonder reden gelukkig. Ik wil de namelijk graag eerst alles afronden voor de academie.

Was dus heel druk met de opdrachten voor de Academie voor Virtueel Professionals. De certificeringsopdrachten inleveren en vlogs maken voor Virtueel Succes. En daardoor vergat ik eigenlijk mijn eigen website helemaal. Dat zou dus niet gebeurt zijn als ik goed Plan van Aanpak had gemaakt.. Hahaha! Plannen is dus ook voor mij soms een dingetje. En als je dan iets vergeet, tja, dan is er dus niemand die mij erop wijst, aangezien ik alleen werk. Nobody said is was easy!

Het nieuwe jaar is al weer 2 weken onderweg. En ik heb dit jaar echt heel veel zin in het jaar. Ik vind ook een mooi getal, 2020. Dat klinkt als een hoogtepunt, nu al! Mijn voornemens zijn goed, kan alleen maar een feestje worden!

De afgelopen weken heb ik gebruikt om mijn laptop op te ruimen, althans alle documenten te ordenen. Een goed back-up systeem aan te leggen en hier en daar zelfs te systematiseren. Dat betekent dat ik een vaste werkwijze heb voor bepaalde dingen die vaker terugkomen.

Afgelopen maandag ben ik meteen begonnen met mijn administratie. Alle facturen doorgestuurd naar de boekhouder. En ook heb ik mijn bankrekeningen geordend. Dat vind ik leuk om te doen. Is een lekker klusje, geld tellen! Ik werk volgens de Profit First methode. Daardoor heb ik altijd een helder overzicht in mijn geldzaken. Kan ik echt iedereen aanraden. Dan weet je precies hoeveel geld je hebt voor bijvoorbeeld het aanschaffen van een laptop of cursus. Je hebt namelijk gescheiden rekeningen voor je kosten en belastingen. Ik heb dus nooit stress over of ik mijn belastingen wel kan betalen. En het grootste voordeel is dat ik direct winst maak! Nou ja, genoeg hierover. Wil je meer weten, ik kan je doorverwijzen naar iemand die mij er alles over heeft geleerd. Stuur mij maar een berichtje en ik geef haar gegevens.

Voornemens

Hebben jullie ook voornemens? Voor mij wordt dit het jaar van het loslaten, zowel zakelijk als priv√©. Ik kan namelijk best wel lang over bepaalde dingen nadenken. Maar als ik de afgelopen maanden iets heb geleerd dan is dat wel dat het okay is om door te pakken. Als blijkt dat iets niet helemaal lekker loopt, dan schaaf ik bij. Ik wil me minder druk wil maken, meer genieten. Let it go & Let’s go!

Gratis weggever

Deze week ben ik met verschillende dingen bezig geweest. Enerzijnds was dat het opruimen van onze koffers. We waren op vakantie geweest en de achterstand in de was was enorm!

En anderzijds heb ik hele leuke gesprekken gevoerd met nieuwe klanten. Er komen nieuwe uitdagingen aan. En ik ben ook bezig met een gratis weggever voor mijn website.

Ik wil jullie een checklist aanbieden. Hij gaat over de zaken die je geregeld wilt hebben voordat je gaat adverteren op Facebook. De afgelopen maanden ben ik helemaal in de wereld van Facebook gedoken. Daarvan kan ik zeggen dat adverteren zoveel mooie dingen oplevert. Je wilt dan wel dat je er zelf helemaal klaar voor bent, zodat je niet zomaar wat doet en dus je je investering er niet weer uithaalt.

Hierover binnenkort meer.

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend

Sluit Menu