FAQ

Meest gestelde vragen

Dit is een super effectieve manier om jouw ideale klant te bereiken. Hierbij laat je advertenties zien aan doelgroepen die helemaal bij jouw bedrijf aansluiten. Dat doen we door het zogenaamde retargeting.

Bij retargeting laat je een advertentie zien aan mensen die bijvoorbeeld onlangs een bezoek hebben gebracht aan jouw website. Dit is echt een super krachtig middel om jouw ideale klant te benaderen.

Bij de samenwerking is het plan echt dat we serieuze stappen maken voor jouw bedrijf. Je wilt echt werk maken van jouw Online Zichtbaarheid, 

We starten altijd met het stellen van doelen en maken van het actieplan. Vervolgens richt ik alle technische koppelingen in voor jouw website en de tools die nodig zijn om te kunnen starten met het adverteren. 

En dan is het moment daar… We hebben alles in gereedheid gebracht en het is tijd geworden om te starten met adverteren! Dat is altijd weer een heerlijk en spannend moment. 

Ik houd de statistieken goed in de gaten. Jij ontvangt overzichten waarin te zien is hoe de advertenties het doen. En we schaven bij waar nodig,  

De doorlooptijd van de samenwerking is afhankelijk van jouw wensen. Als je een product hebt gekozen, dan stopt de samenwerking zodra het product volledig is geïmplementeerd. Bij een strategieplan zijn we langer aan elkaar verbonden uiteraard.

Je hebt alle vrijheid om de samenwerking op te zeggen. Bij een samenwerking hebben we beide een proefperiode van 3 maanden.

Je kunt van mij verwachten dat ik jou help met het opzetten en inrichten van jouw Online Marketing. We stellen samen doelen op en  hangen daar vervolgens een actie plan aan, Deze planning houden we samen goed bij. We hebben wekelijks contact om de voortgang te bespreken,

Ik werk secuur en overzichtelijk. Integriteit en eerlijkheid heb ik hoog in het vaandel. Ik hou ervan om planmatig en met deadlines te werken. Daardoor weten alle partijen wat er gedaan moet worden en wat er verwacht wordt.

Het prijskaartje is helemaal afhankelijk van waar jij voor kiest. Bij de producten voor het inregelen van de tools en het versturen van de nieuwsbrief met blog betaal je een vast bedrag. 

En als je een samenwerking aan wilt gaan dan praten we over een langere periode. Dan is het afhankelijk van het aantal uren dat ik per maand voor je werk. Ik wil je hier graag meer over vertellen in een gratis kennismakingsgesprek.

 

Eigenlijk maar 2 dingen: Commitment & actie.

Om de gestelde doelen te halen is het van groot belang dat we goed communiceren en alle acties opvolgen. Anders is het gewoonweg zonde om geld uit geven aan marketing. Zonder committent & actie ga je nooit het gewenste resultaat halen. We doen het samen.

Video Call

Plan hier een gratis gesprek

Sluit Menu