Nelleke

Nelleke

Nelleke

Geen files meer….

Zo’n 2 jaar geleden heb ik besloten dat ik voor mezelf wilde werken. Ik was helemaal klaar met de files en eigenlijk ook met het niet zelf in kunnen delen van mijn dag. Ik wilde graag meer vrijheid ervaren, wilde reizen en onderweg ook kunnen werken op mijn laptop. 

Mijn droom

Om die droom te verwezenlijken heb ik opleidingen gevolgd aan de Academie voor Virtueel Professionals. Tijdens deze opleidingen heb ik heel veel geleerd over Online Ondernemen. Hoe doe je dat nou? Hoe richt je je bedrijf online in? En beter nog; hoe weten potentiële klanten van mijn bestaan?

 

Tijdens deze periode heb ik gewerkt met stageklanten. Alles uit het boekje kon ik direct testen in de praktijk. Ik kwam er al vrij snel achter dat ik mij wilde focussen op Online Marketing. 
Uit de gesprekken met ondernemers bleek dat hier een grote vraag naar is. Het is namelijk een hele klus om je marketing goed op te zetten, zodat het je ook iets oplevert. 
 
Door verschillende cursussen op dit gebied blijf ik helemaal up to date en kan ik ondernemers bijstaan in de wirwar aan mogelijkheden op het wereld wijde web.
 
Mijn hart ligt helemaal bij Facebook Marketing. We weten inmiddels dat Facebook heel veel van ons weet. Waarom zouden we hier, als ondernemer, dan niet optimaal gebruik van maken? Het is mogelijk om heel gericht advertenties te laten zien aan jouw doelgroep. Met de juiste strategie en tools is het een effectief middel om je doelgroep aan te spreken.
 

Iets voor jou?

Stuur mij een berichtje en ik plan graag een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in.

Video Call

Plan een gratis afspraak in mijn agenda